EXCLUSIV | Decizia care i-a schimbat radical viața lui Theo Rose: “Au fost niște probleme, nu foarte grave” + Ce spune despre un nou proiect de actorie

31 08. 2024, 22:00

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru firea prietenoasă și veselă. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate la nivelul corzilor vocale și chiar a rămas fără voce după un concert. Suprasolicitarea corzilor vocale și oboseala evidentă după fiecare cântare au determinat-o pe cântăreață să meargă la o profesoară de canto. Theo Rose a povestit, pentru CIAO.RO, despre efectele ședințelor de terapie vocală, dar și împactul pe care l-a avut personajul ei, Vera, din “Clanul” asupra publicului, precum și cine o ajută la creșterea fiului ei și al lui Anghel Damian.

Theo Rose cântă din copilărie și nu concepe viața departe de scenă. Cooptată în distribuția serialului “Clanul”, artista a făcut o figură bună, fiind lăudată de actori consacrați pentru talentul și profesionalismul de care a dat dovadă pe platourile de filmare, inclusiv publicul apreciind prestația ei pe micul ecran în postura de actriță. În prezent se filmează la foc automat pentru “Tătuțu’”, noul serial de la Pro TV, care plasează acțiunea cu 20 de ani înainte. Protagonist este George Mihăiță, care îl interpretează magistral pe Tătuțu’. Au dispărut personaje noi, au apărut altele. Dacă în prezent se împarte între Sasha, fiul ei și al lui Damian Anghel, filmările la Vocea României și concerte, pe viitor, Theo Rose recunoaște că i-ar plăcea să i se mai ivească un alt proiect pe actorie, fie serial, fie film.

Theo Rose: “Eu merg la concerte și oamenii îmi spun Vera. Asta este extraordinar!”

Îmi spunea George Mihăiță că îți simte lipsa pe platourile de filmare de la “Tătuțu’”.

Eu ce să mai zic? Eu chiar le duc dorul! Pentru mine a contat enorm susținerea lor în proiectul “Clanul” și cred că a contat mult serialul și pentru cariera mea și felul cum mă văd oamenii. Eu merg la concerte și oamenii îmi spun Vera. Asta este extraordinar! Înseamnă că ai reușit să te faci văzut în proiectul ăla. Pentru mine este extraordinar că am fost acolo și dacă s-o mai ivi vreo ocazie, cu mare drag o să accept.

Theo Rose: “Am găsit o profesoară de canto minunată. Merg deja de câteva luni și s-a schimbat cu totul”

Cum ești cu sănătatea, cu corzile vocale?

 Au fost niște probleme, nu foarte grave, dar am găsit un terapeut vocal, o profesoară de canto minunată. Merg deja de câteva luni și s-a schimbat cu totul: tehnica vocală, felul cum poziționez sunetele. Nu mă mai simt obosită după cântări, reușesc să cânt zile întregi același show și să nu am niciun fel de problemă.

Ce sfaturi ți-a dat? Ce greșeli făceai?

Poziționarea sunetului. Este o chestie de emisie. Fiecare sunet, în funcție de registrul în care se află, necesită o emisie diferită și atunci am făcut tot felul de vocalize, tot felul de exerciții. Mi-a explicat direct ce se întâmplă cu corzile mele vocale la fiecare emitere a unui sunet. Am înțeles după mult exercițiu că nu-ți intră la cap așa ușor așa ceva și gata, am început să rezolv problema, ceea ce pentru mine contează erxtraordinar de mult.

Theo Rose: “Prefer să fiu ruptă de oboseală și să fiu cu copilul decât să stau să dorm”

Cum te relaxezi după o zi plină?

Să dorm și să-mi văd copilul. Mă obosește să știu copilul departe, mă obosește mai tare decât dacă ar fi acolo și ar trebui să fac cu el tot felul de chestii. E o chestie pe care mamele o simt așa, e mai dureros să nu fii acolo decât să fii ruptă de oboseală. Prefer să fiu ruptă de oboseală și să fiu cu copilul decât să stau să dorm.

Theo Rose: “Anghel filmează și ziua și noaptea pentru două proiecte diferite, deci, săracul, abia ne vede la față”

Cine va ajută la creșterea lui? Aveți bunicii sau aveți și o bonă?

Noi avem nelimitat. Am apelat la tot ajutorul posibil. Părinții mei îl au acolo acasă, la țară, de vineri până duminică. Stă afară, se joacă, are piscină mare în curte, cu tobogan, se duce la găini. E viața lui să fie acolo! Soră-mea la fel, merge în fiecare weekend acolo după Sasha. Avem și bonă care vine de luni până vineri la noi, pe timpul zilei, ca să ne putem face toate celelalte treburi până într-o anumită oră, iar după aceea toată după amiaza și noaptea sunt eu cu copilul, Anghel dacă nu are filmări.  În perioada asta, el filmează și ziua și noaptea pentru două proiecte diferite, deci, săracul, abia ne vede la față, cam asta e viața noastră acum.

Foto: Instagram